II Saló Internacional de Broadcast, IT, àudio i Media. Bitam 2014

Els propers 26, 27 i 28 de novembre se celebrarà la segona edició de la fira BITAMSHOW a l’Hotel Auditorium de Madrid.
En horari de 10:00 a 18:30 i divendres 28 fins a les 15:00.

En aquest esdeveniment participen un total de 76 empreses del mercat audiovisual en un total de 57 estands. Dins de les nombroses novetats que es presentaran, cal destacar que Bitam ha estat el marc escollit per AJA Video Systems per presentar a Espanya la seva càmera de 4K de cinema, CION.

En paral·lel a l’exposició, es desenvoluparan diverses taules rodones amb primers espases del sector televisiu on es debatrà en un format obert. Dimecres 26 serà el moment de 4K, i el dijous 27 el del futur del consum audiovisual. Les dues sessions tindran lloc a les 11:00 al Saló de Conferències de Bitam, amb entrada lliure a les mateixes fins a completar aforament.

L’assistència a la fira és gratuïta per a professionals, tot i així, és recomanable realitzar un pre-registre a la web de BITAMSHOW per agilitzar l’accés a la mateixa.

Aquest saló va néixer el 2013 organitzat per la revista TM Broadcast, la seva vocació és la de convertir-se en el referent per a Espanya de la indústria audiovisual en el seu conjunt.
Tota la informació al web: