Les empreses Videolab i Cintex estaran presents del dimecres 26 al divendres 28 a la fira Bitamshow que té lloc a Madrid

VIDEOLAB presenta la innovadora plataforma Videolabstream de enviament d’intercanvi professional de continguts, canvis de formats, transcodificació etc… Una eina per a televisions, productores, distribuidores, agències de publicitat o de notícies…VIDEOLAB, a més divulgarà les activitats professionals en que està especialitzada com DCP, AUTORIES de DVD y BLU-RAY, SUBTITULATS, CÒPIES D’EMISSIÓ, CANVIS DE SISTEMA i FORMATS, DIGITALIZACIONS, RODATGES, EDICIONS o SONORITZACIONS

CINTEX per la seva banda,en tant que distribuidor de AJA, presentarà la seva nova càmera de 4K CION, que ja hem comentat en altres posts, a més de les novetats de Blackmagic y LaCie.

Les dues empreses estaran presents a la Fira BITAM a l’stand número 26