La XIII edició de Festival de Televisió de Vitòria-Gasteiz acollirà entre el 31 d’agost i el 5 de setembre les estrenes de les grans cadenes i plataformes per a la temporada de tardor-hivern. La ciutat es convertirà de nou en la capital de la televisió acollint-se a les mesures sanitàries oportunes.

El FesTVal s’iniciarà el dimarts 31 d’agost amb ‘Lola’, una sèrie documental original de Movistar + en col·laboració amb 100 Bales (The Mediapro Studio), un projecte que revisa la vida i l’art de Lola Flores a través dels grans moments de la seva carrera i les seves frases inoblidables. Les seves filles, Lolita i Rosario Flores, i la seva germana Carmen Flores participen i avalen aquesta sèrie documental.

També es presentaran les novetats d’ Amazon Prime Vídeo amb ‘Celebrity Bake Off Espanya’, EITB, ATRESplayer Premium, Movistar +,TVE, Antena 3 amb la nova temporada de ‘Los hombres de Paco’

TVE, EITB, Atresmedia, Movistar +, Amazon Prime Video, Netflix i AMC Networks International, entre d’altres, participaran en la XIII edició de l’FesTVal presentant els seus nous projectes acompanyats pels seus rostres més coneguts.

Teniu la programació complerta en aquest enllaç