La Generalitat i els ajuntaments de Terrassa i l’Hospitalet impulsen el projecte “Catalunya, motor de la innovació audiovisual i del videojoc del sud d’Europa”. És un projecte estratègic que opta als fons europeus Next Generation EU. A la reunió ordinària de la comissió informativa de promoció econòmia i projecció de la ciutat, celebrada dimecres a la tarda, se n’ ha parlat i tots els grups municipals s’hi han adherit.

El Govern català hi treballa des dels departaments de Cultura i d’Empresa i Coneixement però també té el suport de la UPC, de l’ESCAC i d’empreses privades. Si aconsegueix el vist-i-plau de Madrid i el finançament europeu, el projecte permetrà ampliar i dotar de les darreres tecnologies el Parc Audiovisual de Catalunya. D’aquesta manera, Terrassa es convertiria en un centre de referència de producció audiovisual i de videojocs del sud d’Europa. Segons el regidor Pep Forn, es tracta d’un projecte estratègic de país on la ciutat tindrà un paper principal.

Open chat
Contacta amb nosaltres de manera ràpida