La Generalitat i els ajuntaments de Terrassa i l’Hospitalet impulsen el projecte “Catalunya, motor de la innovació audiovisual i del videojoc del sud d’Europa”. És un projecte estratègic que opta als fons europeus Next Generation EU. A la reunió ordinària de la comissió informativa de promoció econòmia i projecció de la ciutat, celebrada dimecres a la tarda, se n’ ha parlat i tots els grups municipals s’hi han adherit.

El Govern català hi treballa des dels departaments de Cultura i d’Empresa i Coneixement però també té el suport de la UPC, de l’ESCAC i d’empreses privades. Si aconsegueix el vist-i-plau de Madrid i el finançament europeu, el projecte permetrà ampliar i dotar de les darreres tecnologies el Parc Audiovisual de Catalunya. D’aquesta manera, Terrassa es convertiria en un centre de referència de producció audiovisual i de videojocs del sud d’Europa. Segons el regidor Pep Forn, es tracta d’un projecte estratègic de país on la ciutat tindrà un paper principal.