Brutal Media i Filmax acaben d’estrenar “La Vampira de Barcelona” després de setmanes d’afectació de el sector cultural a causa de la Covid19: El 4 de desembre en que les sales de cinema tornen a obrir a Catalunya, pel que podem reprogramar les estrenes i animar el públic a assistir a les sales. #culturasegura

“La Vampira de Barcelona” que ha estat recentment distingida amb el Gran premi de públic en la 53a edició de Festival de Cinema de Sitges, està dirigida per Lluís Danés i protagonitzada per Nora Navas (Dolor i glòria, Durant la tempesta), al paper de la Vampira (Enriqueta Martí), i Roger Casamajor (Pa negre, el laberint de l’faune), al de periodista que investiga el cas. També participen Bruna Cusí (Estiu 1993, Incerta glòria), Sergi López (El nen, El laberint de l’faune), Francesc Orella (Merlí, 7 Raons per Fugir), Pablo Derqui (Salvador, La Catedral del Mar) i Núria Prims (Incerta glòria, Hospital Central) .Es tracta de la primera versió cinematogràfica de la mítica història de la Vampira de Raval, que va commocionar el país a principis de segle XX. La pel·lícula compta amb guió de Maria Jaén, vestuari de Mercè Paloma i fotografia de Josep Maria Civit.