La cita de Tarragona amb el setè art es durà a terme del 2 al 8 de desembre al Teatre Tarragona i altres espais de la ciutat.

Setmanes abans, s’emetran algunes de les pel·lícules més emblemàtiques de les dues darreres dècades de festival a través de portals digitals.

Aposta per la cultura, pel cinema de qualitat i per les estrenes internacionals per commemorar el vintè aniversari, en espais que permetin gaudir de la cultura amb la màxima seguretat possible. Aquestes són les claus amb les quals Festival REC afronta l’edició del 20 aniversari, una data que referma la tradició del festival, la seva capacitat per innovar i adaptar-se a la realitat canviant, efemèrides que enguany prenen un especial protagonisme en un any marcat per les restriccions que imposen les mesures sanitàries.

La casuística d’enguany no ha d’impedir que Tarragona torni a gaudir d’algunes de les pel·lícules que encara no han estat estrenades en circuits comercials. Per aquest motiu, el Festival REC celebrarà els 20 anys fent el millor que ofereix aquesta cita cultural, que és projectar i parlar de noves pel·lícules, d’històries impactants que parlen de la nostra realitat i que ara son, més que mai, finestres que poden ajudar a entendre la realitat plena de reptes que ens toca viure.

Presents a Tarragona en un any en el qual cal reivindicar el paper estratègic de la indústria