El proper 28 de novembre, MINIPUT aglutinarà, d’una banda, programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d’arreu del món amb una selecció del millor que s’ha pogut veure a l’última edició de l’INPUT (International Public Television Screening Conference); i, d’altra banda, ofereix un tast dels programes o temes més destacats de l’actualitat televisiva. 

Al MINIPUT d’aquest any hi podreu veure com els temes que tracta la televisió pública són, sovint, atemporals: l’auge dels grups d’extrema dreta als Estats Units (Welcome to Leith); la participació i reflexió ciutadana sobre els temes d’actualitat política i social (Radio Face) o sobre els arxius i les imatges de domini públic (Our Land), la necessitat de parlar de la vellesa i d’oferir contingut de qualitat per a aquest segment de públic (The Secret Diary of Hendrik Groen), els processos de dol, sobretot en les pèrdues que no ens podem explicar (Phone of the wind) o la importància de donar veu a la gent jove perquè reivindiquin com volen que sigui el seu futur (#Work_in_progress), entre altres. També hi haurà sessions especials dedicades a temes com les innovacions tecnològiques a la televisió o a la programació de les televisions durant el confinament.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ!

El MINIPUT està co-organitzat per la Universitat de Barcelona, el Tecnocampus Mataró, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, RTVE Catalunya, TV3, beteve i el CCCB. Compta amb la col·laboració de la URV i la UdL, així com de Catalunya Film Festivals.
El MINIPUT és possible gràcies a l’INPUT. La programació d’enguany recull el millor de les edicions de 2017, 2018 i 2019. Més informació a www.input-tv.org