ARE YOU VOLEYBALL? GUANYA A BCN SPORT FILM FESTIVAL

ARE YOU VOLEYBALL? GUANYA A BCN SPORT FILM FESTIVAL

La cerimònia de cloenda de la 9a edició del BCN Sports Film Festival, celebrada al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch ha estat el punt de trobada del món del cinema, l’esport, la política i la societat. Marta Carranza, presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica i comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, ha estat l’encarregada de lliurar l’Àmfora Ciutat de Barcelona a la millor pel·lícula en la 9a edició del BCN Sports Film a ARE YOU VOLEYBALL?curtmetratge de ficció dirigit per Mohammad Bakhshi i produït per Rayanmehr. Ha recollit el premi l’actor Amir Azizi, en representació del seu director.

Marta Carranza – Amir Azizi

 

ARE YOU VOLEYBALL? és la història d’un grup de sol·licitants d’asil araboparlants arriba a una frontera de parla anglesa i no pot seguir endavant. Cada dia hi ha conflictes amb els soldats fronterers fins que el voleibol es converteix en un catalitzador que millora la comunicació entre tots dos grups.

Are you Volleball?

 

El premi especial del jurat —format per la periodista Olga Viza, reconeguda amb el Premi Ondas a la millor presentadora, el de l’Acadèmia de TV a la millor comunicadora, i la Medalla de Plata de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu; la regatista Anna Corbella, una de les tres dones que ha donat la volta al món sense escales; Josep Oriol Martínez, llicenciat en Medicina i Cirurgia amb especialització en esports adaptats i doctor en Ciències de l’Educació Física; Paola Ruggeri, responsable de la selecció de curtmetratges per als canals de RTI-Mediaset Group; i Fran Terrón, gerent de l’Institut Barcelona Esports— ha estat per a UN JOC ANOMENAT ESPERANÇA (Catalunya, 2017), dirigida per Jorge Martínez i produïda per la Fundació Barça. Ha recollit el premi Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Maria Vallés, directora general de la Fundació Barça i Jorge Martínez director del documental Un joc anomenat Esperança.

Maria Vallés -Anna Corbella – Jorge Martínez – Jordi Cardoner

 

En aquesta edició, el jurat també ha otorgat dues mencions especials: a la sèrie d’animació L’homme le plus petit du monde, de Juan Pablo Zaramella, una producció franco-argentina de Dora Benousilio, Jean-Pierre Lemouland i Luciana Roude. I al vídeo promocional Candide Thovex Quattro 2, una producció francesa de Jasper Sanders, dirigida per Candide Thovex i realitzada per promocionar un nou model d’Audi. Recull el premi Patrick Grimm, International Sports Marketing AUDI AG, project lead wintersports.

Juan Pablo Zaramella agraïment

Josep Oriol Martínez – Patrick Grimm

El BCN Sports Film es caracteritza per la diversitat de guardons, que aquest any s’han entregat a:

 

Premi a la millor producció catalana

Viacruxis (Catalunya, 2018) dirigida i produïda per Ignasi López, ha recollit el premi de mans de Barbara Destefanis, membre del comitè d’organització del BCN Sports Film.

Bárbara Destefanis – Ignasi López

 

Premi a la millor producció documental

Into Twin Galaxies – A Greenland Epic (Alemanya, 2016), dirigida per Jochen Schmoll i produïda per Niko Jäger (Red Bull Media House) i Jochen Schmoll (Drehxtrem). Azahara Moyano, membre del jurat de selección el BCN Sports Film Festival, dona el premi a Jochen Schmoll.

Azahara Moyano – Jochen Schmoll

 

Premi a la millor pel·lícula de ficció

Game (Estats Units, 2017) de Jeannie Donohoe. Una producció de Lexus Short Films. La directora ha agraït el premi per mitjà d’un vídeo. 

Jeannie Donohoe agraïment

 

Premi a la millor pel·lícula d’Esports d’Aventura – ÁLVARO BULTÓ

Annapurna III – Unclimbed (Alemanya, 2016) de Jochen Schmoll. Una producció de Florian Klingler (Red Bull ASP Production) i Jochen Schmoll (Drehxtrem). Juli Pernas, director de la Fundació Barcelona Olímpica, ha lliurat el premi a Jochen Schmoll, director del documental.

Julio Pernas – Jochen Schmoll

 

Premi a la millor pel·lícula d’animació

Dear Basketball (Estats Units, 2017) dirigida per Glen Keane i produïda per Gennie Rim (Glen Keane Productions, Granity Studios, Believe Entertainment Group), Kobe Bryant, Andrea Fairchild, Molly Carter, Dan Goodman, William H Masterson 111. Kobe Bryant ha enviat un vídeo d’agraïment al BCN Sports Film 2018. 

Kobe Briyant agraïment 

Glend Keane agraïment

 Espartac Peran, periodista de TV3 ha estat el mestre de cerimònies d’aquesta 9a edició.

Video Guanyadors

Guanyadors BCN Sports Film Festival 2018

About The Author

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

PATROCINADORS

Zona Franca Consoci banner

CROWDANDPLAY

all film juntos banner

Propers esdeveniments:

RSS SEGUEIX AREAVISUAL.ORG

 • Xilica lanza el sistema de altavoces de techo Sonia basado en CatX
  Xilica®, proveedor de productos de colaboración dirigidos a liberar el poder de la conexión humana, lanza hoy Xilica Sonia, una gama de amplificadores en red y altavoces de techo para espacios de colaboración IT-friendly. La serie Xilica Sonia moderniza los sistemas de audio instalados para las arquitecturas en red comunes en los espacios de reunión […]
  Newsdesk
 • Christie prepara la producción en masa de CounterAct con Care222, la tecnología para desinfectar con filtros de radiación far-UVC en espacios con presencia humana
  El mundo se prepara para la pospandemia, una fase en la que la reducción de patógenos y de circulación del virus será decisiva, y la empresa global de tecnología audiovisual Christie anuncia la fabricación masiva de la línea de productos Christie® CounterAct™ para la desinfección comercial mediante radiación ultravioleta. Los nuevos productos incorporan Care222®, una […]
  Newsdesk
 • PROGRAMACIÓN DE VALLADOLID
  Presentamos la programación del Festival de Valladolid -SEMINCI- que ofrecen, de manera informal, en La Butaca de Groucho.
  Administración Areavisual.Org
 • …Y COMIENZA VALLADOLID
  CARLOS HUGO AZTARAIN – – – Los Festivales de Cine, en España y muy cerca de ella, se celebran uno tras otro. Después del de San Sebastian, continuó Biarritz, prosiguió el Fantástico de Sitges, más pequeño -y en coincidencia de fechas- el género western tuvo cobijo en Almería; y ahora en pocos días, el sábado 23, […]
  Carlos Hugo Aztarain (Euromovies)
 • FEST. SEVILLA: AVANCE NUEVAS OLAS NO FICCIÓN
  Las Nuevas Olas No Ficción, la sección del Festival de Sevilla dedicada a las obras que reflexionan sobre asuntos urgentes de nuestro tiempo, estará conformada en esta 18ª edición del certamen por 13 películas, que combinarán las miradas de veteranos como Olivier Hirschbiegel (El hundimiento), Alice Rohrwacher (El país de las maravillas), Pietro Marcello (Martin […]
  Administración Areavisual.Org

CERCA A AREAVISUAL.CAT

Open chat
Contacta amb nosaltres de manera ràpida