El realitzador Adrià Guxens presenta el seu pròxim projecte a competició dins la secció oficial de l’Festival de Màlaga: Es tracta del curtmetratge documental ‘I Don’t Think It Is Going To Rain’. La projecció serà el proper dimarts 25 de març al Cinema Albéniz (11 hores).

‘I Do not Think It Is Going To Rain’ és un projecte emparat per la beca Looking Xina, que selecciona al voltant de 100 directors de tot el món i els proporciona 15 dies per preparar, rodar i finalitzar un curtmetratge documental sobre algun aspecte de la cultura xinesa.

En la nostra història es volia retratar de manera observacional el xoc generacional entre els valors tradicionals de l’antiga Xina i els més occidentalitzats de les generacions més joves. Tot comptat mitjançant de la història d’un restaurant de marisc la herència familiar queda posada en dubte després de la incomprensió entre l’àvia que el va fundar i el seu ocupat nét.

El curt va guanyar el segon premi de l’edició Looking Xina 2019 (Premis Golden Lenses), es va estrenar mundialment al festival ZINEBI de Bilbao el passat mes de novembre i té ja diverses invitacions de festivals internacionals.