Com ja vàrem anunciar a Areavisual-Cat el Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) serà el primer festival presencial post-pandèmia. Com expliquen als seus objectius El Festival proposa una selecció de pel·lícules del panorama internacional relacionades en un sentit ampli amb la literatura i/o la història. Seguint aquest criteri, la programació de la Secció Oficial està dedicada, de manera preferent, a les adaptacions d’obres literàries, les produccions amb rerefons històric i els films biogràfics sobre personalitats rellevants”

La idea és oferir un festival proper a un públic interessat pel cinema i la cultura en general, on tinguin cabuda les propostes amb aspiracions artístiques i les propostes populars, totes elles amb un denominador comú: la qualitat.  

Teniu tota la programació en aquest enllaç