+L’Auditori Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, acollirà les XXIII Jornades del Cable i la Banda Ampla a Catalunya, organitzades pel Centre d’Estudis sobre el Cable (CECABLE), Blanquerna -Universitat Ramon Llull i Acotec (Associació Catalana d’Operadors de Telecomunicacions per Cable) els propers dies 10 i 11 d’abril.
“El caràcter itinerant i interuniversitari de l’esdeveniment queda reflectit de nou, sempre amb l’enfocament de transferència de tecnologia entre universitat i empresa”, afirma el director del CECABLE i professor titular d’Universitat, el Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón.Las jornades analitzen indicadors estratègics de les telecomunicacions a Catalunya, com l’evolució de la tecnologia de banda ampla, el comportament del consumidor davant les noves ofertes i els continguts més atractius, amb especial èmfasi en el HbbTV.