Tot i que la creació d’Alia – Aliança de la Indústria Audiovisual, és de fa menys d’un mes, acaben de dur a terme una trobada, virtual, en què s’ha triat la junta directiva, al front de la qual estarà Roberto Sacristán, qui fins ara era un dels seus portaveus provisionals. La vicepresidència de l’associació estarà a càrrec de Javier Valdés, CEO de l’empresa de postproducció de so ADHOC Studios. Com a vocals, són responsables d’algunes de les empreses amb més pes de l’panorama audiovisual espanyol: Roberto Butragueño (Elamedia); Vanessa Ruiz-Larrea (Deluxe); José Raig (Grup Sequoia); Toni Hernández (Velvet Light); Juanjo García Pérez (Grup Mediapro); Sergi O. Maudet (Ovide) i Gonzalo Carrión (El Ranchito).

ACCÉS A LA WEB D’ALIA

“ALIA voler posar en valor a la indústria audiovisual espanyola davant institucions públiques i privades, tant del nostre país com a nivell internacional. La nostra coordinació en la defensa dels nostres interessos tindrà com a resultat el posicionament d’un segment industrial que sustenta la producció cultural. A més, volem ajudar, treballant braç a braç amb l’administració i altres associacions, al fet que s’identifiqui la imatge d’Espanya amb la d’un país preferent i molt competitiu per a les produccions internacionals “, ha explicat Roberto Sacristán desprès d’aquesta trobada, en què la junta directiva ha presentat als seus membres els principals objectius i línies d’actuació que han motivat la constitució de l’associació.

Samuel Castro que serà el gerent de ALIA ha dit: “En un món en constant canvi en què l’audiovisual juga i jugarà un paper decisiu, des ALIA volem fer-nos responsables del repte que suposa dur a terme accions productives que ajudin a enfortir l’economia del nostre país i a projectar a l’exterior la nostra vàlua com a col·lectiu “