A CONTRACORRIENTE FILMS
REFORÇA ELS SEUS PRÒXIMS ESTRENES
AMB LA “SALA VIRTUAL DE CINEMA”

A més de a les sales de cinema que hi pugui haver obertes en les seves dates d’estrena,
“Vivarium”, “L’alegria de les petites coses”, “Els professors de Sant-Denis”
i “La Passió en l’art” es podran veure en línia a través de les sales virtuals
i plataformes digitals


Davant el tancament temporal dels cinemes i la incertesa sobre la seva data de reobertura, A CONTRACORRIENTE FILMS ha decidit no alterar el calendari de les seves pròximes estrenes i assegurarà la seva accessibilitat en línia a qualsevol espectador que vulgui veure les pel·lícules a casa seva. Per això, Vivarium a partir de el 8 d’abril, L’ALEGRIA DE LES PETITES COSES a partir de l’10 d’abril, la gran sorpresa de la temporada a França, ELS PROFESSORS DE SAINT-DENIS, des del 17 d’abril, i la nova estrena de la Temporada d’Art 2019-2020 lA PASSIÓ a l’ART, des del 6 d’abril, es podran veure no només en aquelles sales que hi pugui haver obertes en les seves dates d’estrena, sinó també, durant els propers mesos, a través de la aplicació salavirtualdecine.com i des de plataformes digitals.

A CONTRACORRIENTI FILMS, en col·laboració amb totes les sales i circuits d’exhibició decideixin adherir-se a la iniciativa, posarà a disposició de l’espectador la plataforma salavirtualdecine.com, un espai creat perquè el públic, des dels seus dispositius mòbils, Smart TV i de forma online, pugui veure les estrenes cinematogràfiques programats per estrenar-se en sales de cinema convencional, el nivell d’activitat és impredictible en les properes setmanes.

La plataforma, específicament habilitada per a albergar pel·lícules d’estrena en cinema, pretén convertir-se en un servei a l’espectador que en les pròximes setmanes tindrà més dificultats o fins i tot impossibilitat d’accedir a un cinema a la seva ciutat. La plataforma pretén convertir-se en una autèntica sala virtual de cinema més recent i s’ha proposat la seva participació a les diferents sales, cadenes i circuits d’exhibició que operen a Espanya. Els espectadors habituals de les sales de cinema que s’adhereixin seran convidats a visionar a la plataforma les pel·lícules més actuals, al menys mentre els cinemes romanguin tancats. A contra negocia actualment amb tots els circuits la seva possible adhesió a aquesta iniciativa.

En aquesta plataforma i en paral·lel a les sales que hi pugui haver obertes, els espectadors podran accedir als quatre propers estrenes esmentats a preu d’entrada normal de cinema, 6,95 euros. D’aquesta manera, l’espectador tindrà l’oportunitat de veure els propers estrenes cinematogràfiques directament des dels seus televisors, ordinadors, tauletes o telèfons mòbils sense haver de sortir de casa, donada la situació de confinament recomanada en aquest moment per les autoritats del nostre país. La plataforma comptarà amb App pròpia per a dispositius Smart TV (LG, Samsung i Android TV per televisors Sony, Philips i d’altres marques), IOS (amb AirPlay), Android (amb Chromecast) i AppleTV. Els usuaris podran gaudir de la pel·lícula llogada 72 hores i fins a 4 dispositius.

D’altra banda, a més de l’estrena a les sales de cinema que hi pugui haver obertes ia la Sala virtual de cinema, les pel·lícules es podran veure des del mateix dia de l’estrena a través de les plataformes digitals com Movistar +.