Ja podeu participar en la 17a edició del Festival Barcelona VisualSound 2020! #BVS20!


Aquest any el Festival tindrà lloc del 16 al 27 de març del 2020 a la ciutat de Barcelona, sent la 17a edició.
Si ets jove, tens entre 16 i 35 anys i t’apassiona el món audiovisual
a què esperes per a presentar les teves obres de ficció, documental i/o videoclip ? Tens temps fins al dia 14 de febrer, per a presentar-te a la secció competició.
T’animes a participar? Hi ha molts premis en joc:
• Per a cadascuna de les categories -ficció, documental i videoclip- podràs optar al Premi Jurat de 1300€ i/o al Premi Públic de 450€.

• Aquesta edició seguim amb el Premi Max20, per a aquells joves realitzadors menors de 20 anys.
Cada categoria, dins de la Secció Competició (Documental, Ficció i Videoclip ) optarà també al Premi Max20 amb un import de 400€. Premi destinat a la millor de les obra presentada realitzada per un/a jove menor de 20 anys en cadascuna de les categories.
Si t’agraden els reptes també pots apuntar-te a participar en el concurs «2 minuts en 1 dia», creant un curt de 2 minuts en 24h. Si t’animes, tens temps per a inscriure’t fins al dia 18 de març i optar al Premi Jurat de 1300€ o al Premi Públic de 450€.
El disseny del cartell d’aquesta edició ha estat realitzat per Sergi Serra Merlos que amb el pseudònim de Segull, ha presentat la proposta a la 4a edició del concurs de cartells de festivals organitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.
No esperis més i participa! Per a tenir més informació pots consultar les bases específiques del festival i apuntar-te al butlletí oficial del festival per a estar al dia de totes les novetats

Inscriu la teva peça en aquest enllaç!