Mediapro ha comprat la productora El Terrat, després de mesos de negociacions amb Andreu Buenafuente que va fundar l’empresa el 1989. El comic seguirà al front de la companyia i aixi Mediapro afegirà al seu catàleg espais com Late Motiv (el programa del mateix Buenafuente a Movistar+), Nadie sabe nada (Cadena SER), la sèrie Mira lo que has hecho, de Berto Romero (Movistar+), o La resistencia de David Broncano (Movistar+).

” El Terrat” va tenir una mala temporada amb un ERO el 2012, i va aconseguir remuntar el 2017 aconseguint tancar els dos últims exercicis amb beneficis. “És un bon dia per a nosaltres. Estem en un bon moment i és avui quan podem anar de la mà de The Mediapro Studio. Treballarem més la identitat d’El Terrat, però ara a dins d’un gran grup”, va dir Buenafuente a la roda de premsa a Madrid, on va comparèixer amb Jaume Roures de Media Pro. que va explicar “La manera de fer d’El Terrat ens aportarà un talent que, tot i que semblant, és diferent del nostre”, ha explicat Jaume Roures, president de Mediapro.

Mediapro, fundada a Barcelona fa 25 anys, continua així la seva expansió en el món de l’entreteniment després de diversos fitxatges estrella de creadors en els últims mesos, com Javier Olivares (El ministerio del Tiempo), Ran Tellem (Homeland) o l’argentí Daniel Burman (Edha). La companyia és productora també de sèries com El joven papa, Vis a vis, Estoy vivo o Vota Juan) o de les últimes pel·lícules de Woody Allen i de programes de televisió com El intermedio o Zapeando.