L’impacte de la televisió per Internet en el panorama audiovisual, serà el tema d’aquestes Jornades Tecnològiques que prepara el CAC pel divendres 9 de febrer.,

 

Com explica la informació que ens passen “L’aparició de noves pantalles per visualitzar continguts audiovisuals està modificant els hàbits dels usuaris. Els dispositius mòbils i les connexions sense fils, cada cop amb més capacitat, ens permeten veure els continguts des de qualsevol lloc amb una qualitat molt acceptable. Sorgeixen, però, diverses qüestions. Tots els continguts són susceptibles de ser visualitzats mitjançant els dispositius mòbils? La durada i la tipologia del contingut o si es tracta de continguts lineals o no lineals, són factors que en condicionen la visualització. Les notícies, les pel·lícules, els continguts de durada curta, els esports, es veuen tots pels dispositius mòbils? Parlem de televisió o d’un producte nou?

Com s’adapten els mitjans de comunicació a la mobilitat? Ara, quan s’elaboren els continguts, els creatius han de tenir en compte les diferents pantalles. Com es monetitzen els continguts mòbils?

Són preguntes que sorgeixen en aquest entorn tan canviant de la mobilitat i que volem respondre en aquesta nova sessió.

Programa

8.45 Recepció dels assistents i esmorzar

9.15 Presentació de la jornada – Roger Loppacher, president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya

9.30 Taula rodona d’experts

  • Roger Cassany, professor de la UPF. “La televisió en mobilitat, un nou paradigma, una nova forma de veure els continguts”
  • Xavier Montanyà, director web i edicions de Super3.“Creació dels continguts en mobilitat. Experiència del Super3”
  • Alex Martínez, director de Contenidos de Movistar.“Noticias desde la trinchera. La experiencia digital de Movistar+”
  • Antoni Esteve, president de Lavinia. “Models de negoci en mobilitat. Mobilitat, un afegit o una necessitat?”

10.45 Debat

11.00 Cloenda

Assistència gratuïta. Inscripcions al següent formulari.

+ info: CAC