DocsBarcelona, el Festival Internacional de Documentals que tindrà lloc del 20 al 30 de maig de 2020 comunica que la convocatòria per a les Seccions Competitives Oficials PanoramaWhat The Doc! i Latitud DocsBarcelona, ja està oberta. Es poden inscriure les pel·lícules interessades fins el 5 de desembre.

Entre tots els documentals presentats, l’equip de programadors del festival farà la selecció i les distribuirà entre les diferents Seccions Competitives. Les pel·lícules que configurin la Secció Panorama, competiran pel Premi DocsBarcelona a la Millor Pel·lícula (dotat amb 5.000€) i pel Premi Nou Talent. Les pel·lícules seleccionades a la Secció Latitud DocsBarcelona competiran pel Premi Latitud  i les pel·lícules seleccionades a la Secció What The Doc! competiran pel Premi What The Doc!. Les pel·lícules de les tres seccions optaran també  pel Premi del Públic.

La tarifa d’inscripció és de 10€ (IVA inclòs) i recordeu que els projectes que hagin participat a alguna de les activitats d’indústria del DocsBarcelona en edicions anteriors, poden sol·licitar un codi d’exempció de la taxa. Teniu  temps fins el 5 de desembre per a fer la inscripció a través de la plataforma Fest Home


Més informació a: http://www.docsbarcelona.com/2019/10/15/open-call-for-the-competitive-sections-of-docsbarcelona-2020/