OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER ALS PROFESSIONALS DE L’ANIMACIÓ A NETWORKING & PITCH EN LES MODALITATS: INCUBATOR, PORTFOLIO I MARKET PITCH.

Animac que tindrà la propera edició del 27 de febrer a l’1 de març del 2020 acaba d’obrir convocatòria per participar de les activitats professionals destinades a ser plataforma d’empreses i artistes, així com dels seus treballs i serveis.

INCUBATOR!
Està plantejat per a artistes amb idees o projectes en fase de pre-producció, producció o post-producció. Un pannel de destacats professionals de la indústria de l’animació el valoraran i  en donaran la seva opinió d’experts. Has de presentar aquest FULL D’INSCRIPCIÓ abans del 24 de gener a pro@animac.cat.
Un cop seleccionats els projectes, ens posarem en contacte amb tu per informar-te dels detalls de la presentació.

Ets un animador i vols mostrar les teves aptituds? Participa a les PORTFOLIO SESSIONS!
Les Portfolio Sessions són el camí més curt per donar a conèixer la teva feina com a professional independent (animador, dissenyador de personatges, rigger, guionista, productor, director d’art, etc.) a productors i realitzadors del sector en un vis-a-vis.
Cal presentar aquest FULL D’INSCRIPCIÓ abans del 24 de gener a pro@animac.cat.

MARKET PITCH!
Està plantejat com un espai per a professionals,. Durant 10’ empreses i professionals d’anumació poden explicar el seu producte o servei davant de professionals i públic acreditat.
Cal presentar aquest FULL D’INSCRIPCIÓ abans del 24 de gener a pro@animac.cat.