Panteres, Daucus Carota, El màrtir, Xiao Qiangm primer somni, Coque, Marleni, no Marlen i Quan acabi l’estiu són els 7 curts seleccionats. per Shortcat, el programa de promoció internacional del curtmetratge català que coordina Catalan Films &TV.

Els curtmetratges seleccionats formaran part del DVD que es distribuirà durant un any en mercats i festivals; programadors de festivals, agents de vendes, premsa, institucions i altres professionals del sector.

Les obres seleccionades pel Shortcat 2020 són Panteres, d’Èrika Sánchez amb producció d’Antivaho Cinematográfico; Daucus Carota de Carla Linares amb producció de Nanouk Films; El màrtir de Fernando Pomares amb producció de Travelogue Studios; Xiao Qiang, primer somni, de Xisi Sofia Ye Chen amb producció de La Selva Ecosistema Creatiu; Coque de Miguel Ángel Faura i Juanma Falcón, produida per Somos Acme; Marleni, no Marlen, de Carmen Aumedes, una producció d’ESCAC Films; i Quan acabi l’estiu de Marina Espinach, una coproducció de Bande à part i El dedo en el ojo. En aquesta edició també s’inclourà un curtmetratge convidat, 16 de Decembro d’Alvaro Gago, amb producció de Ringo Media i Sombriza Films, que va fer la seva premiere mundial a la passada edició del Festival de Locarno, amb una llarga trajectòria en festivals internacionals i nacionals.

Els 7 curts han estat seleccionats per un comitè format per Flavio Armone (agent de vendes internacional Lights On), Irene Moray (directora del curtmetratge Suc de Síndria, seleccionat al Shortcat 2019, nominat als premis EFA i candidat als Gaudí), John Canciani (director artístic del festival Internationale Kurzfilmtage Winterthur), Esther Cabrero (coordinadora del programa Kimuak), Léo Soesanto (programador de curtmetratges del festival Semaine de la Critique, Festival de Cannes) i Belén Sánchez (productora executiva de Un Capricho de Producciones). 

Open chat
Contacta amb nosaltres de manera ràpida