Des del passat 7 de maig i fins el proper 2 de juliol, el Festival Som Cinema de Lleida té obert el període de presentació de produccions en les categories de Curtmetratge de Ficció, Documental Curtmetratge, Documental Llargmetratge i Llargmetratge de Ficció.Les obres que superin la fase de selecció participaran en les corresponents seccions competitives de la 9a edició del Som Cinema de Lleida, que se celebrarà del 17 al 21 d’octubre de 2018.

SOM Cinema ofereix el seu aparador a les produccions audiovisuals més recents, joves i arriscades realitzades des de les escoles de cinema, productores independents o àrees d’audiovisuals universitàries dels territoris de parla catalana. La missió del festival és, segons la seva directora, Anna M. Bofarull, portar a la ciutat el “cinema de proximitat” que no ha arribat encara a les nostres sales.

info: SOM CINEMA