Blood Red Carpet és una iniciativa per a la promoció internacional del talent actoral, presentada pel Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. La Blood Red Carpet vol identificar els valors actorals emergents dins la producció audiovisual nacional i iberoamericana per extensió.

En les quatre edicions anteriors del programa, 3 actors i 3 actrius han estat seleccionats segons la seva prometedora trajectòria amb l’objectiu de ser presentats davant dels professionals de la indústria i mitjans de comunicació internacionals durant el certàmen.

El procés de selecció inclou el veredicte d’un jurat d’experts format per directores de càsting, representants de les acadèmies de cinema del país i del mateix Festival. El jurat seleccionador marca els seus objectius en internacionalitzar als joves seleccionats que han aconseguit el perfil per a treballar fora del seu país d’origen.

Especial 5_edició Blood Red Carpet

Enguany se celebra el 5è aniversari de la iniciativa Blood Red Carpet, una edició molt especial en la què dos actors, dues actrius i dos directors amb perfils prometedors comptaran amb el suport d’un padrí o padrina consolidat a nivell internacional que els acompanyarà com a mentor al llarg del programa. A més, els seleccionats participaran en esdeveniments de networking, sessions especials one-to-one i altres activitats habituals dins les jornades Blood Red Carpet.La Blood Red Carpet 2019 se celebrarà els dies 10 i 11 d’octubre en diversos actes. L’entrega de distincions Blood Red Carpet tindrà lloc el dijous 10 d’octubre a les 18.15h a l’Auditori Meliá Sitges, prèvia a la projecció de la pel·lícula Le Daim.