Un programa que dona suport a la internacionalització de les productores audiovisuals novelles o sense experiència en mercats internacionals.

Coneixedors de la gran importància que té la difusió i promoció de les obres audiovisuals en l’àmbit internacional, PROA, Productors Audiovisuals Federats, posa en marxa la quarta edició del Programa de Creixement Empresarial, un programa que consisteix en apadrinar durant tot 1 any a una productora de nova creació o sense experiència en el mercat internacional en el gènere del projecte presentat, amb l’objectiu d’impulsar la internalització de la producció.

La productora guanyadora gaudirà del suport d’un tutor especialitzat que sorgirà d’una de les associacions que formen part de PROA, i que es reunirà periòdicament amb el responsable del projecte triat per confeccionar un pla d’internacionalització que s’ajusti a les seves característiques específiques.

Per definir aquesta estratègia de mercats, PROA destinarà un suport econòmic de 3.000 euros i oferirà una quota gratuïta d’un any per formar part d’una de les associacions que constitueixen la Federació, amb la finalitat que la productora es beneficiï el màxim dels avantatges que li pot oferir PROA, com serveis d’assessorament o l’accés a recursos i informacions actualitzades del sector.

La data límit per presentar candidatura és el 12 de setembre de 2019, les productores poden presentar projectes d’animaciódocumentalficció entreteniment TV, amb clara vocació internacional i en qualsevol fase del projecte: desenvolupament, producció, postproducció o finalitzats.

La productora guanyadora d’aquesta 4ta edició del Programa de Creixement Empresarial es donarà a conèixer en el marc del 52è Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya-Sitges que tindrà lloc durant la primera quinzena d’octubre i farà entrega del guardó la productora Japonica Films, anterior guanyadora del programa amb “Aurora”, que fou tutelada pel reconegut productor executiu d’A Contracorriente Films, Manuel Monzón.

“El premi de PROA no són només 3.000€, sinó el tutor que assignen al teu projecte i formar part d’una associació que ens està ajudant moltíssim. A dia d’avui considero impagables les portes que ens va obrir el Manuel entre els principals agents de vendes i financers, els “capos” avui en dia de la indústria del cinema europeu” Gerard Rodríguez, productor de Japonica Films i guanyador de la 3a edició del programa

BASES 4a EDICIÓ – Programa Creixement Empresarial

FORMULARI INSCRIPCIÓ – Programa Creixement Empresarial