El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat la convocatòria per a la concessió de Subvencions estructurals a emissores de televisió en català o en aranès de titularitat privada, corresponent a l’any 2019.

Les sol·licituds de subvenció es podran presentar, telemàticament, del 8 al 30 d’abril, ambdós inclosos. Els requisits per poder-hi optar, així com el càlcul de la quantia d’aquestes, s’estableixen a les bases reguladores.

Per altra banda, continua oberta la convocatòria per a les  Subvencions estructurals a emissores de ràdio de titularitat privada que emeten en català i/o aranès i les Subvencions per al desenvolupament d’iniciatives que contribueixin al foment del periodisme i a l’enfortiment de l’espai català de comunicació, per a les quals el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 17 d’abril.

Pròximament es convocaran la resta de línies de subvencions estructurals de la Direcció General de Mitjans de Comunicació: a mitjans informatius digitals i a publicacions periòdiques en suport paper.

info: Generalitat de Catalunya