L’ICUB de l’Ajuntament de Barcelona a fí d’estimular la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i per tal de donar-la a conèixer a la ciutadania, està duent a terme la iniciativa Pantalla Barcelona, un cicle que apropa el cinema recent fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles, en aquesta ocasió, de quatre centres cívics i tres sales de cinema.

El cicle que va al octubre finalitzarà el 12 de desembre, i en aqueta segona edició es vol tenir molt en compte la feina de les escoles de cinema i universitats de comunicació audiovisual. En col·laboració del Cicle Gaudí-Circuit Estable de Cinema Català, amb tres de les pel·lícules programades, es podrán veure 7 llargmetratges i 7 curtmetratges en 49 projeccions en diferents cinemes i espais de la ciutat.

Tota la informació en aquest enllaç