S’acaba de presentar a Casa Gracia la plataforma PatrocinaM. Aquesta iniciativa creada per Antonio Lama de la productora Fuera de Campo, és un espai que connecta projectes culturals que busquen finançar-se a través de patrocinis, amb marques que vulguin promocionar-se i donar a conèixer la seva marca a través de projectes culturals.

Per als creadors,, ofereix la possibilitat de connectar amb les marques, perquè coneguin el seu projecte, i l’oferta de patrocini que tenen, i la possibilitat de reservar-lo, a través de la plataforma.

Per a les marques, és l’aparador, on els projectes, i creadors mostren les possibilitats de patrocini que ofereixen, on trobaran  projectes, amb els quals es reflecteix millor la companyia, que podran patrocinar, aconseguint així, una visibilitat i imatge de marca lligades a projectes culturals.

Presentació 4 de juny – Madrid

Accès a la plataforma