Empar Moliner, Genis Roca, Jordi Booras o Miriam Jatidi són alguns dels ponents que imtervinmdran a la propera edició del MAC -Mercat Audiovisual de Catalunya- de Granollers que ja ha obert les inscripcions.
Aquesta 19a edició del Mercat, enguany se celebrarà els dies 6 i 7 de juny, a les instal·lacions de Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers). Les acreditacions són gratuïtes i permet l’entrada al MAC tots dos dies amb accés a totes les sessions i a Fira MAC.

Aquesta edició inclou un programa molt complet amb professionals destacats que tractaran temàtiques tan diverses com la transformació digital i les Fake News, la influència de la situació política i social en el sector, els nous formats, les narratives transmèdia i la seva aplicació en les sèries o l’actualitat del sector. A més, enguany, el MAC posarà una atenció especial en la ràdio amb la jornada Podcast IN/OUT, que tractarà el fenomen dels podcasts, un nou motor de creixement per a emissores i cadenes que pot contribuir a consolidar i ampliar les seves audiències digitals. Vindran professionals d’arreu de l’estat i també de fora per explicar les seves experiències d’èxit.

QUI TROBARÀS AL MAC?
Com cada any, el MAC treballa per omplir les sessions dels millors professionals dels sector. En aquesta ocasió, el fotoperiodista Jordi Borràs i la consultora de comunciació Míriam Hatibi compartiran escenari per parlar de Fake News, en una taula que moderarà l’expert en Internet, Josep Maria Ganyet.

La periodista de la comarca, Empar Moliner, serà la moderadora de la sessió Sector audiovisual i periodisme decent en temps d’incertesa, on hi haurà la degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya Neus Bonet i la directora del diari Jornada, Laia Altarriba, per parlar sobre com està afectant la situació política i social al món audiovisual català.

El MAC seguirà el fil de temes que ja fa anys que omplen les ponències d’aquest certàmen de referència a Catalunya. Per una banda, l’expert en negoci digital i president de RocaSalvatella Genís Roca farà una sessió sobre societat i transformació digital. Per l’altra, si ets un malalt de les sèries i vols saber les interioritats de les més exitoses del panorama espanyol actual, vine a la sessió que Roger Casas-Alatriste, de la productora El Cañonazo, farà sobre les estratègies i tàctiques transmèdia de les sèries actuals.

El MAC tornarà a tenir un espai per mostrar les últimes novetats en Drones i en Realitat Virtual. En aquest últim cas, comptarà amb la presència de l’empresa catalana Broomx, que ha desenvolupat una tecnologia pionera capaç de reproduir contingut immersiu i realitat virtual sense necessitat d’utilitzar ulleres ni pantalles ni projeccions.
Consulta tots els noms del MAC al preprograma en aquest enllaç
Inscriu-te al MAC 2018 en aquest enllaç