Uns socis del SGAE ens han fet arribar aquest Manifest que reproduïm pels membres de la Comunitat:

“La SGAE es troba de nou en una situació crítica. La distorsió fraudulenta del repartiment, sotmesa ara a investigació judicial, és un escàndol sense precedents. El jutge instructor considera implicats a diversos membres de la Junta Directiva, incloent l’actual president, el qual s’atreveix ara a demanar als socis, amb el pretext de posar-nos al dia amb la normativa europea i la nova Llei de Propietat Intel·lectual aprovada el passat 13 d’abril pel govern, una reforma d’Estatuts que li permeti perpetuar-se en el càrrec i reduir el pes d’audiovisuals i dramàtics en els òrgans de representació de la nostra societat ..

Davant d’això, un grup de socis de les escoles de Audiovisual i Gran Dret hem preparat un manifest que volem portar a l’Assemblea Ordinària, que tindrà lloc a principis de juny, per DIR NO ALS ESTATUTS DE LA RODA.

Et adjuntem un “Decàleg de la Roda” que preparem per a les eleccions anteriors. Les referència temporals no corresponen, òbviament, al present.

Si consideres que comparteixes la nostra opinió et demanem que signis el document i si no pots anar a l’assemblea, que ens deleguis teus vots.

Perdona la intromissió. Una abraçada.

Antonio Onetti, Rodolf Sirera, Paloma Pedrero, Antonio Meliveo, Julia Altars, Fernando Colomo, Achero Mañas, Hugo Stuven, Joanes Urkixu, Xabi Puerta, José Sanchis Sinisterra, Yolanda García Serrano, Fermín Cabal, Ana Graciani, Antonio Alamo, Antonio Hens, Andrés Lima, Arturo Lluna, Carles Alberola, Rosángeles Valls, Juan Luis Mira, Manuel de la Calba, Marta Gonzalez Vega, Ignacio del Moral, Manuel Segòvia, Juan Luis Iborra, Eduardo Vasco i Mariano Marín.