El Saba-TiC és una mostra interactiva d’eines digitals i tecnològiques innovadores que pretén donar a conèixer la vessant innovadora de les entitats de Sabadell i del nostre entorn comarcal i metropolità, així com formar/informar als ciutadans en aquest àmbit. L’Ajuntament pretén difondre les noves tecnologies entre la gent jove i els infants i, alhora, trencar l’escletxa digital per raons socioeconòmiques o d’edat.

Les activitats que s’han dut a terme en les edicions anteriors han estat: tallers de robòtica i de gravació de peces sonores, tallers de disseny 3D, de fotografia immersiva 360º, prova d’ulleres de realitat augmentada, impressió i escàner 3D, robots pediàtrics en forma de dinosaure, videojocs per a persones amb diversitat funcional, entre d’altres. Aquest any el #Sabatic18 es durà a terme el dissabte 8 de setembre, en horari de 10 a 19h.

info en aquest enlla: Sabadell Innovació