S’ha presentat a la Fundació Irla,  el  llibre ‘Comunicació, xarxes i algoritmes’, escrit per Martí Petit, expert en regulació audiovisual i guanyador del Premi d’Assaig Irla 2017. A l’acte l’ha acompanyat Cristina Cullell, experta en política europea de l’espai radioelèctric i serveis de comunicació electrònica.

La benvinguda ha anat a càrrec de Joan Manuel Tresserras, president de la Fundació Josep Irla. L’acte s’ha celebrat al Local L de la Fàbrica Lehmann, cedit per la Fundació Ideograma. El llibre està editat per la Fundació Josep Irla conjuntament amb Angle Editorial.

En la presentació Marti Petit, s’ha referit a la dificultat que tenim per a conèixer els algoritmes que apliquen les plataformes i ha assegurat que aquests “han de ser transparents i auditables” i ha donat algunes pistes de com podria fer-se aquesta tasca