El proper dia 3 de novembre, dijous, El Campus Diagonal-Besós de la UPC, a tocar a les instalacions del  Forum, s’obra al barri amb una festa popular. Aquest acte s’iniciarà a les 12 h. fins a les 16 h. aproximadament… Durant aquest temps, per tant, els assistents podran visitar les instalacions, gaudir de les vistes a l’entorn marítim  i visitar el “tendal” de les entitats dels barris colindants. Posteriorment es servirà, també,  una fideuà per a veïns, veïnes i comunitat acadèmica…

El Campus Diagonal-Besós de la UPC ha arrencat aquest passat setembre amb la posada en marxa de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est , que és la primera iniciativa d’un conjunt d’instalacions amb vocació de convertir el Campus en un model d’excel·lència ajudant  també a la transformació dels barris colindants de Barcelona i Sant Adrià del Besós. Us esperem…