IAB Spain, l’associació de la publicitat, el màrqueting i la comunicació digital a Espanya, ha presentat avui el Primer Estudi de Content & Native Advertising elaborat costat de l’empresa associada nPeople.

L’objectiu principal d’aquest Primer Estudi és avaluar els nous formats publicitaris (Publicitat nativa, Branded Content i Influencers), i servir com a guia a la indústria del sector. IAB Spain, en coordinació amb l’equip de treball de la pròpia Comissió de Content & Native Advertising, planteja el Primer Estudi per establir una anàlisi de base que defineixi els KPI ‘s clau que permetin fer seguiment del seu evolución.Con per tal de recollir la visió de tota la indústria, s’han analitzat els tres actors clau per a l’Estudi: consumidors de publicitat, anunciants i professionals de la indústria digital.

info en aquest enllaç: IAB Spain