Un programa d’acompanyament per a productores emergents promogut per Dones Visuals

Amb l’objectiu d’augmentar la presència de dones productores en el sector audiovisual català i ajudar a trencar el biaix de gènere, Dones Visuals estrena enguany el programa #Acció Producció, una iniciativa d’acompanyament i assessorament per a dones productores emergents que tenen o bé un projecte en desenvolupament de llargmetratge de ficció o documental, o bé un projecte de creació d’una empresa.

Durant el programa d’aquesta nova convocatòria, que se suma a #Acció Viver i #Acció Curts, es facilitarà a les participants un espai per crear xarxa i pensar conjuntament millors pràctiques per al sector. També, s’impulsaran els vincles de les participants amb la indústria, institucions i altres professionals.

El programa es divideix en dues fases, una primera de formació durant dos mesos i mig, i una segona, de nou mesos, en la qual les participants gaudiran d’un espai d’incubació a La Bonne. Cada equip seleccionat estarà tutoritzat per una mentora amb experiència que assessorarà els processos individuals i col·lectius com a grup.

Les inscripcions estan obertes fins al pròxim diumenge 7 de març. 

Consulta tota la informació sobre el programa aquí.