“Mitjans en Lluita”, coordinadora que es va constituir fa cinc anys amb l’objectiu d’aglutinar els treballadors de diferents empreses periodístiques davant de les retallades al sector, va decidir reactivar-se el dissabte 3 de març, coincidint amb les retallades que s’han fet o estan en marxa a capçaleres com ‘El Periódico de Catalunya’, ‘Sport’ i ‘El Punt Avui’, i també a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

La trobada, que s’ha fet a la Casa de la Premsa de Barcelona, conclou amb un compromís de Mitjans en Lluita de mobilitzar-se aprofitant la vaga que s’ha convocat el proper 8 de març en defensa de la igualtat de gènere en l’àmbit laboral. De la reunió també surt un mandat: constituir una “gran aliança” amb partits, sindicats i entitats socials a Catalunya en defensa de la llibertat d’expressió que impliqui no només als professionals de les empreses periodístiques.

Més info: Mitjans en Lluita