El Festival RETEENA  és una iniciativa que té com a objectiu promoure el mitjà audiovisual entre els joves de 13 a 19 anys. Durant la setmana prèvia, del 15 al 19 de gener, es realitzarà una projecció diària als Cinemes Texas de pel·lícules seleccionades per l’Equip Reteena, un grup de nois i noies de 13 a 19 anys, que s’encarregaran de presentar els films i de moderar els col·loquis posteriors.

La jornada del dia 20 serà d’entrada gratuïta. Només cal inscriure prèviament en els tallers i activitats a través d’un formulari en línia.

TOTA LA INFO EN AQUEST ENLLAÇ

Des de les 10:00 h del matí fins a les 20:00 h hi haurà tallers i activitats impartits per professionals de la pedagogia audiovisual, com Plató de Cinema, El Parlante o Digital Films, que oferiran un ventall molt ampli d’activitats: animació stop motion, fotografia participativa, creació audiovisual a través de xarxes socials, posada en escena de cinema, etc. A més, a la franja del vespre, hi haurà sessions master class sobre banda sonora i llenguatge cinematogràfic, i una taula rodona sobre continguts audiovisuals a Internet, amb la presència de YouTubers, instagramers i dels creadors de la webserie Oh My Goig (BTV, 2017).