Sitges i Vilanova han acollit la segona setmana de novembre, el rodatge d’una sèrie sobre la vida i obra de Pablo Picasso. El rodatge de tot un dia,s’ha desenvolupat a diversos escenaris paradigmàtics de Sitfes com la plaça Baluard Vidal Quadras, l’espai situat als voltants de la platja Sant Sebastià i a Vilanova, a la Plaça de la Vila.

Antonio Banderas és l’actor que interpreta Picasso. La sèrie s’estrena al 2018 a National Geographic amb una durada de deu capítols. L’episodi rodat a Sitges simula les platges de la Costa Blava francesa…

Ja en dies anteriors, a traves de la fuia de la Garraf Film Comission, l’equip tècnic ja va iniciar les tasques de preproducció amb visites als espais propers al Baluard com són el carrer Davallada i el Palau del Rei Moro.
La Garraf Film Commission va ser creada per ajudar, assessorar i facilitar a les productores en la gestió de les localitzacions, permisos i proveïdors locals i s’encarrega de facilitar tota la informació necessària per planificar / organitzar, agilitzar i desenvolupar en les millors condicions tots els rodatges que es duen a terme a la comarca del Garraf.