La 18a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya, que va tenir lloc fa poc més d’un mes a Granollers i va rebre un total de 870 assistents, suma exponencialment el seu públic gràcies a la seva presència a la xarxa.

Els continguts audiovisuals del MAC 2017 de les diferents sessions i taules rodones celebrades i els vídeos realitzats en 360º al mercat sumen un total de 3.458 visualitzacions a Youtube, Vimeo i Facebook. I des d’areavisual.cat hem contribuït a difondre els seus vídeos divulgatius i informatius pel nostre canal online AREA – TV per tal d’enfortir la indústria catalana audiovisual, recolzant la tasca del MAC.

Cal remarcar que el MAC virtual 2017 ha triplicat el seu públic a la web www.audiovisualmac.cat respecte de la passada edició, amb un total de 31.208 visites. I a les xarxes socials, els seguidors han arribat a un total de 6.430 a les plataformes Twitter, FacebookLinkedin i Instagram, creixent un 25% respecte a l’anterior certamen.