El programa “Aeroport”, produït per MEDIAPRO, que ahir s’estrenava a la franja de prevalgui estafi de Tv3, va dominar l’audiència del dimecres. El programa va ser el més vist del dia, amb una audiència de 444.000 espectadors i una quota del 18,5%.
“Aeroport” retrata la complexitat que hi ha darrere d’un vol habitual i la realitat quotidiana de les persones que integren un aeroport, amb les seves vivències i històries humanes. Explica la vida secreta d’un engranatge grandiós per on cada dia passen uns 100.000 passatgers –més de 44 milions a l’any–, i on treballen prop de 20.000 persones.
El programa es pot veure els dimecres després del Telenotícies i durant tretze capítols es passejarà per tots els racons d’aquest engranatge que permet, com si anés la cosa més senzilla del món, desenganxar i creuar els cels del planeta.