Els X Premis Gaudí del cinema català que organitza l’Acadèmia del Cinema en Català obre les seves inscripcions fins al divendres 20 d’octubre de 2017 a les 18h.
Al certamen, podran participar-hi les pel·lícules (llargmetratges, documentals i pel·lícules per a TV) que compleixin els requisits establerts a les Bases, que han de ser estrenades/emeses entre l’1 de gener de 2017 i el 31 de desembre de 2017.
Pel que fa als curtmetratges, podran participar-hi tots els curts qualificats entre dimarts 25 d’octubre de 2016 i el 20 d’octubre del 2017. I serà durant la segona quinzena de novembre quan l’Acadèmia farà públic els 10 curts seleccionats per la comissió de professionals com a candidats al Gaudí al Millor Curtmetratge.


Totes les produccions que vulguin participar en els X Premis Gaudí s’han d’inscriure telemàticament fins al divendres 20 d’octubre de 2017 a les 18h, i hauran de fer arribar els materials i la documentació requerida a la seu de l’Acadèmia del Cinema Català fins el dilluns 31 d’octubre del 2017.
La X edició dels Premis Gaudí té unes bases que van ser aprovades per la Junta directiva de l’Acadèmia el 8 de juny dels 2017 i s’han registrat a la Notaria Andújar & Roselló & Martínez de Salinas de Barcelona.

Tota la informació a la web de l’Acadèmia del Cinema Català: http://academiadelcinema.cat/ca/actualitat/actualitat-noticies?jjj=1499854400143