El Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sitges 2017 tindrà el privilegi de ser escenari d’algunes de les produccions més innovadores en realitat virtual. Samsung Sitges Cocoon és fruit del nou acord de col·laboració entre la multinacional tecnològica i el Festival i, d’aquesta manera, la realitat virtual triplicarà la seva presència al certamen. Després de l’exitosa primera experiència de l’any passat, Samsung aposta per Sitges per traslladar-hi les últimes tecnologies en l’àmbit dels continguts immersius i 360º.

La plataforma Festhome és l’únic sistema acceptat per a pujar la peça inscrita. El Festival contactarà amb les empreses titulars de les pel·lícules seleccionades pel Comitè de Programació, les quals rebran un formulari addicional per formalitzar la seva participació en el certamen. Els treballs inclosos en la secció competitiva optaran al premi a la millor pel·lícula Samsung Sitges Cocoon i s’exhibiràn en la 50a edició del festival, del 5 al 15 d’octubre.

Descàrrega del full informatiu per a formalitzar les inscripcions aquí.