La Fundació Foto Colectania mostra fins a diumenge que ve 25 de juny, el capítol titulat “La Biblioteca és el Museu” que forma part de l’exposició “Fenomen Fotolibro” i que també s’exhibeix en el CCCB. Aquest capítol, comisariado per Horaci Fernández, és una exposició de fotografia dins de l’exposició sobre el fotolibro.
A través de les biblioteques de Manuel Álvarez Bravo, Gabriel Cualladó i Henri Cartier-Bresson, es mostra la influència que alguns fotolibros han tingut en la seva trajectòria creativa. Llibres i fotografies s’entrellacen en l’obra de tres creadors pioners en la reivindicació del fotolibro, que acompanyen els millors exemplars de la col·lecció particular del fotògraf Martin Parr, les quals conformen el fil conductor que la uneix amb l’altra seu.
L’exposició “Fenomen Fotolibro” que acaba en Foto Colectania el 25 de juny, continuarà en el CCCB fins al 28 d’agost.

La mostra és una oportunitat única per gaudir de la selecció dels comissaris Gerry Badger, Ryuichi Kaneko, Erik Kessels, Frederic Lezmi, Irene de Mendoza, Moritz Neumüller, Martin Parr i Markus Schaden.