FLUX CLUB
sessió 1
dilluns 6 febrer 2017_21h

ANTIC TEATRE
entrada gratuïta
 
IVÁN CANDEO
PROJECCIÓ + COL·LOQUI
Inaugurem la temporada amb aquesta sessió dedicada a Iván Candeo, un dels artistes joves destacats de l’escena de Caracas. Treballa principalment en vídeo, a més d’altres mitjans. Ha tingut exposicions individuals a Veneçuela i Espanya. Situat en el debat entre l’art i el domini de la cultura visual, assumeix els mitjans com a vehicles audiovisuals i focalitza i confronta la relació entre el moviment, el temps i la història.
Veurem una selecció de vídeos que aborden la paradoxa de la imatge en moviment, i indaguen sobre aspectes propis de l’imaginari artístic i històric de Veneçuela i de les contradiccions de la cultura global.
organitza HABITUAL VIDEO TEAM

ANTIC TEATRE
Verdaguer i Callís, 12 – 08003 Barcelona