ONZÈ DINAR – COL·LOQUI “ÀGORA 22@NETWORK BCN”:

“OPORTUNITATS EMPRESARIALS DE L’INTERNET DE LES COSES (IOT)”

AMB JOSEP PARADELLS, CATEDRÀTIC DEL DEPARTAMENT D’ENGINYERIA TELEMÀTICA (UPC) I DIRECTOR DE LA FUNDACIÓ I2CAT

 

L’Associació 22@Network bcn, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, organitza el proper dijous 20 d’octubre a les 14h. a l’Hotel Meliá Sky Barcelona l’onzè dinar-col·loqui del cicle de conferències Àgora 22@Network bcn, que té com a objectiu apropar les últimes innovacions tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat.

 

Aquest dinar-col·loqui comptarà amb la ponència “Internet of Things (IoT) Present i Futur: Cadena de valor i oportunitats empresarials, a càrrec de Josep Paradells, catedràtic del Departament d’Enginyeria Telemàtica (UPC) i director de la Fundació i2CAT.

 

Una setmana abans que es celebri a Barcelona el IOT SOLUTIONS WORLD CONGRESS , el cicle de col·loquis Àgora 22@Network bcn reprèn el tema de l’Internet de les coses (IoT en les seves sigles en anglès), que ja es va tractar en l’edició de l’octubre de l’any passat amb Marc Pous. Amb la intervenció de Josep Paradells s’actualitzaran els continguts amb especial atenció a les oportunitats empresarials.

 

Josep Paradells és investigador, catedràtic del Departament d’Enginyeria Telemàtica de la UPC  i director de la Fundació i2CAT. Té una llarga trajectòria de recerca i desenvolupament en els àmbits de les xarxes sense fils; lInternet de les coses; les smart cities, els vehicles connectats i les xarxes de sensors. Ha col·laborat en projectes amb empreses del sector des de l’any 1992 com ara Alcatel, Telefònica, Orange, Vodafone, SIMON, Urbiotica, Alstom, FECSA, Doxa i SENER, així com en projectes de recerca amb finançament públic tant nacionals com internacionals.

 

Àgora 22@Network bcn vol perdurar com una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l’acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies. En anteriors col·loquis s’ha tractat sobre altres temes d’actualitat en el sector tecnològic com són les smart cities, el big data, els drones, la impressió 3D, les tendències post Mobile World Congres, la indústria 4.0, la Internet de les coses, the Cloud i la Transformació Digital.

 

  • Dia: Dijous, 20 d’octubre de 2016
  • Hora: De 14:00 a 16:00 h.
  • Lloc: Hotel Meliá Sky Barcelona (Pere IV, 272-286, Barcelona)