La  III Edició de DONA’M CINE,  Concurs Internacional de Curtmetratges online realitzats per dones sobre dones,  ja està rebent curts de diversos llocs del món. Us recorden que podeu participar en el  concurs fins el 30 d’agost. Participeu i podreu guanyar un premi!

o1acurtsdonamcineConsulteu les bases a www.donamcine.org, on també es troba el formulari de participació. Participeu i envieu el vostre  curmetratge, perquè encara esteu a temps. S’ha allargat el termini d’enviament de peces audiovisuals fins el 30 d’agost!Dona’m Cine és un concurs online de realitzacions audiovisuals, dirigit a dones que tradicionalment no tenen cabuda als mitjans audiovisuals imperants. El concurs vol promocionar curtmetratges enfocats a mostrar les realitats, vivències i lluites de les dones en resposta a les pràctiques d’una societat masclista i discriminatoria. Míreu l’entrevista a les organitzadores: Montse Benito (Entrepobles,  i a Yolanda Olmos (Doble Banda) a News cat tv.

Podreu trovar +info al Blog de Món Comunicació.