Dimecres 6 de juliol
Presentació de l’avanç de programació de la 49a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya – Sitges 2016
11.30 hores
Sala Mompou
La nostra seu acull la roda de premsa de presentació de l’avanç de programació, i d’altres informacions d’interès, de la 49a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya – Sitges.
El proper 7 d’octubre, i fins al 16, s’iniciarà una nova edició del Festival que reunirà el millor cinema de gènere d’arreu del món, aquest any amb un leit motiv molt especial: el 50è aniversari de la saga Star Trek. A la roda de premsa, que serà conduïda pel director del certamen cinematogràfic, Àngel Sala, s’anunciaran els primers títols confirmats, així com altres novetats de la 49a edició.
La Societat General d’Autors i Editors, per mitjà de la Fundació SGAE, és membre del Patronat del Festival de Cinema Fantàstic. Fruit d’aquesta complicitat, i per setzè any consecutiu, la SGAE, la Fundació SGAE i el certamen ofereixen als autors emergents la possibilitat d’exhibir els seus treballs i donar-los a conèixer al gran públic en el marc d’un esdeveniment audiovisual de projecció internacional. El programa d’aquest guardons recull els curtmetratges d’alumnes d’escoles de cinema catalanes dins el marc del Festival. Els curts de ficció, animació i documentals seleccionats opten als Premis SGAE Nova Autoria al millor guió, millor direcció i millor música original.