A Videolab trobaràs l’última tecnologia en telecinema.
Escanegem les teves pel·lícules en 4k reals, positiu i negatiu.

Videolab ha començat una oferta a productores, distribuïdores i arxius d’imatges privats i institucionals de digitalització de produccions audiovisuals, en suport cinematogràfic de tots els formats, a suport digital en 4k reals.
El sistema de telecinat que ofereix Videolab, utilitza el corrector de color DaVinci Resolve Studio aconseguint així, un resultat final de 4k reals, tant en positiu com en negatiu.
Aquests màsters en 4k, suposen la màxima resolució actual i són idonis per a la seva conservació i arxiu. Des del màster 4k, a més, és possible exportar les produccions audovisuals a qualsevol altra resolució com UHD, 2K, HD, SD etc … de manera molt senzilla.
L’objectiu d’aquesta oferta de Videolab és posar al servei del món audiovisual una fórmula de conservar originals amb la major qualitat possible en l’actualitat, a un preu realment ajustat a tots els pressupostos.