Cartell ZoomFestival-2015 copy

El presentador dels programes Òpera en Texans i This is Opera, Ramon Gener, Premi d’Honor i la jove actriu catalana Alba Ribas, Premi Auguri Sita Murt

La inauguració del festival comptarà amb l’estrena en primícia del film Fassman, l’increïble home radar, de Joaquim Oristrell

La Xirgu, Habitaciones Cerradas, Res no tornarà a ser com abans (Espanya); Peter Pan Man (Holanda); Clara Immerwahr (Àustria-Alemanya); Des Roses en hiver (França) i The outlaw Michael Howe (Austràlia) seran les pel·lícules de la secció oficial d’enguany

Aquesta edició el Zoom presenta una nova secció, KM0 que, amb la col·laboració de BBVA Catalunya Caixa, mostrarà propostes de joves creadors de la comarca de l’Anoia

Del 25 al 29 de novembre torna una nova edició del Festival Zoom, el festival Internacional de Ficció per a televisió, a Igualada (Barcelona). Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat Espanyol i d’arreu del món.

La inauguració del festival d’enguany serà el proper dimecres 25 de novembre a les 20.30h al Teatre Municipal l’Ateneu, i hi tindrà lloc l’estrena en primícia del film Fassman, l’increïble home radar, de Joaquim Oristrell, que comptarà amb la presència de membres del repartiment de la pellícula. A la inauguració, Ramon Gener, dels programes Òpera en Texans i This is Opera recollirà el Premi d’Honor d’aquesta edició.

D’altra banda, la cloenda i el lliurament de la resta de premis del Zoom serà el dissabte 29 de novembre a les 21.00h al Teatre Municipal l’Ateneu. Prèviament, a les 18h, es projectarà un capítol inèdit de la sèrie Merlí, amb la presència dels protagonistes de la sèrie i de l’equip tècnic.

La Xirgu (Espanya, 2015) de Sílvia Quer; Habitaciones cerradas (Espanya, 2015) de Lluís Maria Güell; Res no tornarà a ser com abans (Espanya, 2015) de Carol López; Peter Pan Man (Holanda, 2015) de Michiel Ten Horn; Clara Immerwahr (Àustria-Alemanya, 2014) de Harald Sicheritz; Des roses en hiver (França, 2014) de Lorenzo Gabriele i The Outlaw Michael Howe (Austràlia, 2013) de Brendan Cowell seran les pellícules que formaran part de la secció oficial d’aquesta edició.

Les entrades del Zoom Festival (Secció Oficial, ReZoom i gala de cloenda) es poden comprar anticipadament en aquest enllaç o al mateix Ateneu Igualadí, una hora abans de cada projecció. La resta de seccions són d’accés gratuït fins a completar aforament.