Neix IMPULSA VISION amb l’objectiu d’impulsar projectes creatius i innovadors, que contribueixin al desenvolupament i la competitivitat del sector audiovisual. CRTVE ha presentat Impulsa Visión RTVE, una iniciativa de recolzament a l’empreneduria i la innovació, adreçada a impulsar projectes que contribueixin al desenvolupament i la competitivitat del sector audiovisual en general, i al de RTVE, de manera particular.

RTVE presenta la “I Convocatoria de la Lanzadera de Startups” dirigida a professionals autònoms i micro pimes creades recentment, que tinguin un màxim de deu treballadors en plantilla i facturin menys de dos milions d’euros anuals.

Per als projectes seleccionats, Impulsa Visión RTVE posa a disposició una àmplia gamma de recursos i serveis empresarials: espais de treball, equips i material audiovisual; formació i assessorament proporcionat per professionals de RTVE o d’empreses externes col·laboradores; i la difusió i suport a la comercialització a través de les xarxes de contactes de RTVE, entre uns altres.