Catalan Films & TV: què pot fer per la teva obra audiovisual, com i per què és necessari?

29 d’octubre, de 19 a 21h

A la Sala d’Actes del CPAC (Casp, 130. Edifici COACB. 08013 Barcelona)

A càrrec de Patricia Bonet, tècnica de promoció internacional i consultora de festivals, i Mar Medir, consultora de coproduccions i mercats internacionals a Catalan Films & TV.

Activitat gratuïta, aforament limitat. Cal confirmar assistència aquí

#proclass 29/10 Viatjar a festivals internacionals amb catalan Films

#proclass 29/10 Viatjar a festivals internacionals amb catalan Films

Què és Catalan Films & TV, com i quan viatjar a mercats internacionals, quines opcions tens per a distribuïr la teva pel·lícula. Aquests temes i totes les preguntes que pugueu tenir sobre la internacionalització dels vostres productes intentarem respondre en la propera #proclass.

Patricia Bonet
Estudia Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i el Màster Mega de gestió de l’empresa Audiovisual de la Media Business School. Després de treballar en empreses com Filmtel i Invitro Films, s’estableix a Madrid on treballa durant més de deu anys a Lola Films International. Allà desenvolupa tasques de desenvolupament, producció i distribució de projectes cinematogràfics. Des de l’any 2010 treballa a Catalan Films & TV com a tècnica de promoció internacional i consultora de festivals internacionals.

Mar Medir
Mar Medir (Palamós, 1981) és llicenciada en Publicitat i RRPP (UAB, 2003) i Teoria de la Literatura i Literatura Comparada (UB 2012). Ha cursat els postgraus de l’ESCAC en Line Producing i Producció Executiva i el de Desenvolupament de Projectes com a alumna convidada. Des del 2005 treballa en l’àmbit de la producció executiva en productores com Oberon Cinematogràfica, El Kinògraf o Inicia Films i ha participat en projectes com Luisa no está en casa, Celia Rico (Biennale di Venezia 2012), Elisa K, Judith Colell i Jordi Cadena (Festival de San Sebastián 2010), La teta asustada, Clàudia Llosa (Ós d’Or, Berlinale 2009), La Plaga, Neus Ballús (Berlinale 2013; Premis Lux 2013) o Godka Cirka, Àlex Lora (Sundance 2013). Durant tres anys ha estat gerent de l’associació de productores de documentals Pro-Docs i actualment és consultora de coproduccions i mercats internacionals a Catalan Films & TV.