MONTJUICSala Montjuïc arriba a la seva 13a edició per omplir, un any més, de cinema i música les nits d’estiu al Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d’un cicle de cinema a l’aire lliure que se celebra del 3 de juliol al 7 d’agost (dilluns, dimecres i divendres) i que en els últims anys ha superat els 2.000 espectadors de mitjana. Aquest any l’esdeveniment, a part de tenir una programació inigualable i per a tots els gustos (Reservoir dogs, Cinema Paradiso, 10.000 km, La Gran bellesa …) ve carregat de propostes relacionades amb el cicle com les masterclass sobre les pel·lícules o les nits dedicades al musical, al Brasil o, la ja tradicional nit del cinema-concert que, en aquesta edició, presenta “El Noi” de Charles Chaplin amb banda sonora en directe interpretada per l’Orquestra de Cambra Catalana i composta per Carles Robert.