En el darrer Ciutat Visual emès a RCV el 19 de març, Eva Fontanals, conductora del programa, entrevista a Albert Sagalés, productor de Diagonal TV, una empresa especialitzada en producció de series televisives de ficció exitoses com “Amar en tiempos revueltos” “Sin identidad” o “Isabel” i les més recents “Amar es para siempre”, “Carlos, Rey Emperador” o “La catedral del mar” ara en preproducció. .www.diagonaltv.es

Al apartat d’Industria, Edu Segurado de Perla28 Estudio, empresa especialitzada en producció i comunicació amb noves tecnologies, ens parla del “mapping”, una nova forma d’explicar histories, fent servir edificis d’ una ciutat com a pantalla. www.perla28.com

Per la seva banda, a la secció d’Emergents, Azahara Moyano entrevista a Txexu Garcia, un jove talentòs, que ja ha participat en la producció de pel·lícules destacades com “Anacleto: agente secreto” i “A monster calls” de J. Bayona i que ha dirigit un spot contra la violència i un curt. http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/joven-anos-dirige-una-impactante-campana-contra-violencia-domestica-3719086

En “Ull Crític”, Pepe Mendez parla de pel·lícules com “Cinderella” de Kenneth Branagh, “Perdiendo el norte” una comèdia espanyola de Nacho G. Vellilla, “Chapie” amb Hugh Jackman o Sigourney Weaver, i “Corrupción, el organismo nocivo” un documental que recull les represàlies que pateixen les persones honestes que denuncien un cas de corrupció i que es projecta als Cinemes Girona. . http://www.corrupcionorganismonocivo.com/

Completen aquest programa, les seccions habituals de Notícies del Sector i Agenda.Ciutat Visual –el programa de televisió, cinema i pantalles que s’emet a Radio CiutatVella (100,5 FM) i en podcast en aquesta mateixa web:

http://www.ivoox.com/ciutat-visual-dia-19-marc-2015-audios-mp3_rf_4238450_1.html